instal•lacions

Instal·lació Mirall Refugi. Convent de les Arts, Alcover, Tarragona.

Vivim atrapats en el nostre refugi, anhelant un dia ser allò que veiem en l'altre. Busquem en el reflex d'aquest mirall allò que no ens atrevim a trobar dins nostre.

Mirall Refugi vol representar dos temps: el moment paradoxal en què ens protegim de ser nosaltres mateixos i busquem en l'altre el nostre anhel i el següent, quan ens obrim a ser qui som i ens alliberem del nostre mirall i del refugi per esdevenir present.

Jornades Internacionals de Cistelleria i Construcció amb vímet. Intervenció en diverses instal·lacions amb els cistellers Karen Gossart i Corentin Laval. Garaion Naturartea, Ozaeta, Araba.

Projecte Cortines, dividing spaces. Participació amb la creació d'una cortina en aquest projecte col·lectiu. Materials: canya i jonquet. Museu de la Pauma, Mas de Barberans, Terres de l'Ebre.

Els records transmesos per les dones de Siurana que baixaven al riu a recollir jonquets per fer les cortines cada any, juntament amb la humilitat de les canyes, que és un dels acompanyants vegetals més presents en el món rural, m'han fet crear aquesta cortina. Vol ser una composició harmònica entre un passat que només perviu al record i un present vegetal que lluita per fer-se evident amb les canyes que creixen i creixen arreu.

Projecte artístic tallers oberts, Cambrils, Tarragona.

cristian instal.lació.mp4


cursos

fires

estructures

cistelleria